Do you still love me when the sun is gone?


Fyrverkerier...

Det har varit fyrverkerier och smällare hela dagen idag. Några mitt emot oss började smäll redan halv tov på förmiddagen, och sen har det bara fortsatt. ^^, Och det lär bli mer. Ska se till att fånga de finaste på bild. <3 Förra året var ju hela media drunknat i alla varningar och påminnelser om att minderåriga inte får köpa fyrverkerier, men i år har jag knappt märkt någonting...



Bilden är från nyårsafton år 2007-2008.

Bara för att Elan tjatar så...

så tänker jag ladda upp lite foton jag tog dagen efter att jag köpte kameran. ^^, Missade den blå himlen. :( De blev lite sådär, det var mest testbilder, men ändå.



Kallt var det, det kan jag lova. o_o' Minusgrader. Hade det regnat hade det helt klart varit snö!



Tyckte det såg så fint ut med lyktan och allt. Synd bara att den inte lös. :( Kanske kan fixa det och himlen i photoshop sen. ^^,



Oh my god the tree is falling! xD



Kyrkan syns knappt bakom träden eftersom den är vit. :P



Svart i bakgrunden. ^^, Så mörkt var det inte, som ni ser på bilderna över. xP

En Liten Teckning ^^,

Hejhej!
Efter att ha varit inne och tittat på Hannas superfina teckningar så fick jag plötsligt sån lust att ladda upp eliten bild. :) Den är ju inte lika fel som hennes, men jag blev ändå rätt nöjd. Det var ett tag jag målade den nu, men ändå.


FÖÖÖRRLÅÅT!!

Jag vet att jag lovade att lägga ut bilderna idag, men om ni läste det förraförra inlägget så vet ni juu vad som hände. Jag är liksom skittrött nu,och orkar inte först koppla in och krångla, och sen vänta i en halvtimme på att det ska ladda klart. Särskilt eftersom jag har lovat att gå upp och ta hand om Nova när hon vaknar för att mamma ska få sovmorgon, och Nova brukar vakna mellan 5.30-6.30. o_o' Blir icke roligt. Men imorgon ska jag fixa dem. Jag lovar. För jag tycker ju själv att det tråkigaste som finns är en blogg utan bilder.

Gonatt!

PEACH! <3 Hana Kimi

Haha, Dagens youtube får bli denna söta låten. Jag lägger i för sig mest ut den som DY eftersom att den är avslutningslåten på Han Kimi, och inte för att jag tkr den är bra. xD Men hur som helst, ni måste erkänna att den är gullig!


Bilderna på väg.

Bilderna är på väg nu. Eller var. :/

Jag höll på och ladda upp bilderna. Bara idag så hade jag ju tagit några 100 bilder, så det tog lite tid. Sen, när det bara var 50 kvar, så avbröts installationen, eftersom att kameran hade kopplats bort från datorn, stod det. Men det hade den inte. Så jag kopplade bort kameran, stängde av den, och satte på den igen. Då blinkar skärmen "Batteriet Slut" och en liten ful batteriikon. o_o' Jag blev arg. Så nu måste batteriet ladda färdigt igen, + att jag måste börja om med att ladda upp alla bilderna.

Så vi får se när bilderna hamnar på bloggen. Men jag hoppas att det går idag.

Vaknade nyss xD

Ställde klocka så att jag inte skulle sova bort hela dan nu när mamsen jobbar hlava dan, men jag somnade om. xD Dock så väckte Jeppe mig nu istället, så det gick bra. xP Idag kommer bilderna. wiih! 83 Nu ska jag sätta fötterna i de här gosungarna. <3 Tofflorna är ett inköp jag definitivt inte ångrar. Jag kan verkligen rekommendera att investera i ett par, det är verkligen värt det. Ett par sköna morgontofflor som värmer fötterna när man ska upp och gå på det kalla golvet. *.* Dessutom matchar de min morgonrock. ^^, Den är dock en aning för liten. :(



Kameran + bilderna

Har köpt kameran nu och jag ÄLSKAR DEN!! En svart Nikon Coolpix, 10 megapixlar, 5x optisk zoom, ansiktsigenkänning och sån skit med. -^w^- Jättefiiin!! Tyvärr så drog nån dum mänska ut sladden när batteriet laddade, och jag upptäckte det för sent för att den ska hinna ladda färdigt. Så bilderna kommer imorgon, jag lovar! Ni ska se den! Jag la ut 1490:- på den, så jag fick låna lite av mamsen så länge. Men kmr snart att fixa pengarna. :P Hoppas jag. xD Gonatt, sweet dreams everybody!

   
Elskar min engel <3 xD

Kamerashopping

Idag ska jag köpa en ny kamera! :D:D Med 1200kr i fickan på mellandagsrean kan jag få en ganska bra kamera. Ingen system då, men en som fungerar. xD Till skillnad från den som jag har nu. -.-' Så sen blir det fota bilder till bloggen. ^o^b Har tittat ut en, med 10mp och 5*optisk zoom och sen digital soom då med., men den är väldigt dyr. Hoppas de rear mkt xD Fin är den med. Får se vilken det blir. Chao!

Dock blir det inte mycket kvar. xD (Inte min sparbössa. ^^, Även om jag hade behövt en. Nu hamnar mina pengar i fickor, lådor och fack lite varstans. xDSka köpa en ny plånbok.)

Klippa hellugg??

Jag har bestämt mig för att klippa lugg för ett tag sen, men det känns fortfaramde lite oroligt. xD När jag var liten hade jag lugg, men perioden då luggen skulle växa ut var typ den värsta i mitt liv. Massa spännen som trillade av och en lugg ner till näsan som föll ner i ansiktet. Dagen när jag kunde stryka bak det bakom örat var en lyckans dag. xP Men nu ska jag klippa mig under jullovet. Jag och Elan kanske ska klippa oss tillsammans. Får se. Känns läskigt- xD


Godmorgon bloggen!

Godmorgon!

Det känns skitbra att kunna ta upp datorn så fort mn vaknar och kunna blogga utan att behöva gå upp ur sängen. ^^, Varmt och skönt *.* Idag ska ni fåse på bilder! Det ska jag se till. Minst två bilder/inlägg sen jag la ut den senaste bilden. Fast det kanske inte blir så mkt i alla fall <_< Jag gör så mkt jag orkar. :)

I den här mysiga sängen tillbringar jag mina nätter. ^^,



Förresten, jag har börjat med http://stallet.se igen, (men BARA) för att jag saknade rollandet så sjukt mycket! Har ju mejlrollat lite med folk, men stallet har den bästa rollarfunktionen jag har träffat på. Det är inte bara roligt, utan också bra träning för skrivandet. ^^, Och när jag skriver rolla, så menar jag INTE såna rollspel som typ WoW elr nåt, utan såna där man typ skapar en figur genom att beskriva den och sedan turas man om med någon annan att skriva vad figuren gör osv. Bara en liten kort förklaring. Så man kan sga att man skriver en berättelse tilllsammans med någon annan. Där hittar ni mig i alla fall i stallet Flashing.

Idag...

Jag var med Alien idag och tittade på underbara Hanakimi. Miss u bby «3 Alien«3Sano xD

Vet att det har varit lite dåligt med bilder nu ett tag, men ska försöka att fylla på med bilder imorgon. Bildbombadering xD

Sov sött!! xD


Wiiiiihhh!!

Vill ni veta vad jag har fått nu?? En MINIPC!!! Hur glad som helst!! Ska förklara för er sen, mina kära venner. xD Och nu funkar internet dessutom, och jag är shiitglad!! ^^, Ett bamsetack till Chrille som slitit dygnet runt för att jag skulle få den, och för att få internet och funka! Kramis!



Jag ska se om jag kan ladda upp en bild på den sedan. Nu kan jag äntligen skriva ifred. ^^,

Internet har pajat -.-

Usch, inernet har pajat hemma hos oss. -.-' Nu sitter jag vid en annan dator om ni undrar. Ska gå och käka lite godis nu med. Seeya!


God jul! (igen)

Visst är det en dag för sent, men vadå? Kunde ju inte blogga igår, jag var hos pappa. Alltså, jag trodde verkligen inte det, men jag har verkligen fått världens bästa julklappar! Känner mig verkligen bortskämd. Alien, du kommer att bli chockad! Ni får vänta tills imorgon, då kanske ni får veta nåt. :P Nu ska jag gå och leka med mina nya grejer. xD Gonatt!


God jul & gott nytt år!

Nu drar jag till pappa, vilket innebär ingen mer dator, så jag passar på att säga god jul nu. Kmr sakna bloggen <3 Novas dagisfröken kom förbi och lämnade lite julpynt som hon hade gjort. Nu bär hon omkring på det överallt och vägrar låta oss ställa ljuslyktan på bordet, julgranskulan i granen elr nånting. "Nova måste inte" säger hon bara, tjuter, och springer iväg med dem. xD Kmr sakna henne med. <3 Hon är jobbig, men ändå världens bästa syster!


Julmusikalen är över

Nu har vi haft alla föreställningar, och det har bara varit helt sjukt roligt! Det roligaste var den sista, för niorna. De busvisslade, skrattade (när det var meningen) och applåderade högt. Dessutom klappade de takten och sånt, till skillnad från de typ döda åttorna. Vill göra den igen, men det går ju inte. :( Nu vill jag bara äta, tvätta av sminket, duscha och sova. :P

Jullov!!

Yeehoo xP Nu är det äntligen jullov! Tre veckors lov, tre veckor fria från skolan, tre veckor med sovmorgon!! Elr, ja, inte för mig då. Ska ju va hos pappa halva tiden, och det brukar inte bli mycket sovmorgon där... Fast det har ju blivit fler av dem. :) Så ändå. Jag kom på att jag har glömt att ge min julklapp till Elan, så när jag lämnade till Jullan så bad jag henne att lämna julklappen till Elan. Hon vet redan att det är ett presentkort på Carlings (hoppas jag), och Jullan fick presentkort på Bik Bok. Alien fick någon hästpåse elr nåt som jag hade beställt, men när den kom var det bara ett litet rött plastpennfack med blommor på, några klistermärken, vykort och en poster typ. O_o' Så hon ska få något mer. Vet bara inte vad.

Men jaja, njut av jullovet (ni som har) och god jul & gott nytt år!



Och sån här skit håller vi på med i vår familj hos pappsen. xD Humle & Dumle xD




Toppenpremiär!!

Idag visade vi upp vår musikal för första gången, och det var bara så sjukt kul! Alla var skitduktiga, och det blev verkligen en toppenpremiär, bättre än jag hade förväntat mig. Fatimis var där och tittade. Men orka betala inträde när hon kan få se den gratis imorgon. xD Fast det var kul att hon kom. Imorgon har vi 3 föreställningar till, och för hela skolan. Ska bli jättekul det med. ^^, Problemet är bara att vi ska vara i ordninggjorda och på plats kl. 7.30. Men vi åker dit så att vi är där kl. 7, för vi måste ju fixa och lite så. Men jag måste nog ändå göra en del hemma innan. Så, jag får väl gå upp, typ, 5.30 elr nåt. Jättekul, eller hur?? -.-' Orkar nog inte locka håret då...


 

Och så här snygg kan man bli om man har en rutig tomteluvar och ett par "torgvantar" xD


Musikalen

Imorgon ska vi spela upp vår julmusikal då. Jag ska dansa ett litet solo, dansa två danser i grupp, och så har jag några få repliker. Sen så ska jag ju vara med och sjunga när alla ska sjunga också. Ska faktiskt bli riktigt kul. Jag är ju en riktig teaterapa som älskar att uppträda, så jag har sett fram emot det här enda sedan vi började efter sommarlovet. Det jobbiga blir att vi måste stanna i skolan tills efter musikalen som börjar sju. Eller, vi får åka hem en liten stund emellan, men det är typ bara någon timme elr något. Och då måste jag äta och allt. Dessutom måste vi ju ha tid att göra oss i ordning. Det skulle vara kul att locka håret som lite omväxling, men när ska jag hinna det? Och dessutom sminka mig. När man har strålkastare på sig så ser man ju ut som ett spöke; blekt och utan ögon och mun. Tro mig, jag vet. xD

Haha, nu har jag babblat nog. Tror inte att någon har orkat läsa allt, men om någon har det så skulle det vara skönt med ett "Lycka till". :P

Och denna tomteluva ska jag ha på mej under solot. ^^, Det är den som jag sydde själv då.



Granen står så grön och grann i stugan, lalalala

Och nu har vi klätt vår gran. Visst blev den fin!? Ljusen och glittergirlangerna i granen syns inte så bra på bilden, men de finns där. ^o^'



Chrille "inviger" vår nya gran med en silverstjärna på toppen. ^^,



Så här fin blev den! Men den ser mycket mysigare ut i verkligheten, med
alla ljus och så.



Sen så kunde jag inte låta bli att lägga ut en bild på
den lilla tomten som sitter på trappan bredvid granen.
Jag tycker han är jättegullig! xD Tryck för förstoring.

Julpynt ^^,

Snart är det jul då, och det märks rätt bra i vårt hus. Titta bara på de här bilderna. ^^,



              

       

Har Du ont i halsen?

  1.  Honungsvatten - Mitt absolut bästa tips är honungsvatten. Koka upp vatten elr värm det i mikrovågsungen, vilket som, och lägg i en tesked honung. Rör om tills den har löst upp sig. Tycker du det smakar piiip så kan du göra te och lägga i lite honung istället.
  2.  Vix halstabletter - De är kanske inte lindrar smärtan jättebra, men de friskar upp i halsen och är goda. ^^, Jag är inte säker på om de heter Vix, men jag tror det. Ni vet nog vilka jag menar. De med genomskinligt papper med ett berg på typ.
  3. Apelsin - Lite C-vitaminer är ju alltid bra när man har blivit förkyld. Och förkylning är ju den vanligaste orsaken till halsont.
  4. Nyponsoppa - Det är kanske inte så många som tycker om det, men om man gör det så är det bra med lite varm dryck som mättar, när halsen gör så ont att man inte kan svälja riktig mat.
  5. Vatten - Jag vet att det är ett klent tips, men det var det bästa jag kunde komma på. Drick ofta för att fräsha upp halsen.


Det var mina 5 tips för dig som har ont i halsen. ^^, Vilket jag själv verkligen har. -.-'


När vi längtar till julen, vill få tiden att gå...

...då plockar vi alla fram våra tomteluvor små!



Haha, när alla andra sydde små mysiga röda luvor i slöjden (vi hade inte tid kvar att göra något annat) så tar jag fram ett rutigt tyg i grått och rosa. xD Fast jag har ju alltid varit lite udda. ^^,

Läppbalsam

När jag precis hade köpt det, så så jag att jag ångrade köpet, men jag har helt ändrat åsikt nu! Då fick jag knappt upp något på fingret för att det var så hårt och stelt, men nu när det har fått komma in i vårt varma hus, bort från kylan på de snöiga gatorna, så är det jättemjukt och lätt att få upp. Det kanske inte är så bra och mjukgörande för läpparna som ett cerat från apoteket, men jag är helt såld på doften! Jag tar med det var jag än går. Inte för att jag har fått så många chanser att gå någonstans nu när jag har varit sjuk men... -.-' Så nu luktar mina läppar ständigt kokos och mango. ^^,


Finns på H&M, för endast 19,90:-



 


Host host!

Har blivit sjuk nu igen. >_< Vaknade inatt med jättehög feber. Imorse var den inte så hög, men jag hade ändå feber. Men jag gick till skolan ändå, för jag kunde inte missa fejmen. Så dum som man är så trodde man att det var genrep, när det bara var ett vanligt klädgenomdrag, elr vad det heter. Men efter fejmen åkte jag hem igen. När jag tog febern hade den gått ner till 38.2. Men jag har skitont i halsen, ännu ondare i magen, helt öm i hela kroppen (särskilt framför armhålorna, baksidan av låren, överarmarna och framsidan av benen), så det gör skiiiitont bara att sitta ner. *__*' Dessutom mådde jag jätteilla i skolan, kändes som om jag skulle spy, och nyss fick jag ont i huvudet. Mamsen tror att jag har fått någon mild version av influensan. Hon hade tydligen hört att den inte skulle vara så kraftig i år. Har faktiskt legat i sängen större delen av tiden. Har sovit ett tag också, fram tills det att Elan skickade ett sms och väckte mig. xD Men det gör inget. Jag är ganska lättväckt jag, och inte minst när jag är sjuk. Så fort jag går upp så fryser jag ihjäl, så nerkrupen i min säng med en hög av kuddar, filtar och täcken känns som ett bra alternativ för mig.

Ska se till att jag blir helt frisk tills på torsdag, när vi ska spela upp musikalen, så jag stannar nog hemma imorgon också för att vila upp mig. Typiskt mig att bli sjuk nu när det är något viktigt på gång. Även fast jag blir sjuk hela tiden. -.-'

Jordbävning??

Hörde på radion nyss att det hade varit jordbävning nere i Skåne. Det hade varit uppe i 4 nånting på richterskalan. Oo' Det hade tydligen kunnat kännas av enda uppe i Stockholm. Känns lite läskigt. Hur har det lyckats hända i Sverige?? Någon som kände nåt?

Skiiiiiit också!

Har glömt att avsluta mitt lovefilm medlemskap. Skulle bara ha det den gratis provperioden ut, men den gick ut igår. Så nu måste jag betala 60 kr för ingenting!

Tv-dax



Nu ska jag gå och titta på 90210. Ses!

Ajaj

Usch, jag har fått så ont i halsen! Och så har jag ju ont i magen med. >.< Inte roligt!

SötisLudde <3<3



Hehe, hade bara lust. xD Från när han var hemma hos oss. ^^,

Kola lover xD

Det blev en massa kola när vi gjorde julgodis. xD Nu var det ju i för sig ett tag sen jag skulle ladda upp bilderna, men här kommer de i alla fall. Fast inte på mozartkulorna. xD




Sov över hos Jullan...

...inatt. Det var kul. ^^, Först var vi på stan. Köpte julklapp till Elan, och ett läppbalsam som luktar jättegott; kokos! Sen hämtade jag mina grejer. Vi tänkte baka pizza, men vi hann inte. *_* Men vi badade Ludde. xD Han blir jätteliten när han är blöt, för håret blir ju inte lika stort. Och han har mycket hår. xD Vi tittade på 27 dresses. Den var bra. ^^, Nu ska jag dra. Cs

Kevin Borg = Idol 2008

Haha, det blev som jag trodde. Kevin är ju faktiskt bättre, fast jag hejade på Alice ändå. xD Så där blev jag ju lite besviken. Fast inte överraskad direkt. Jaja, grattis får man väl säga, han var faktiskt värd det. Frågan är bara hur många gånger /halvtimme som Rix FM kommer att spela vinnarlåten. Känner på mig att man kommer tröttna på den ganska snart, efter att ha blivit totalt sönderspelad. Fast hoppas inte. xD Ska titta färdigt på eftersnacket med nu. Cs!! (Cs=Ses)


wiiih

nu börjar idol! Ses!

Snöbollskrig

Uuuuhhh, vi hade snöbollskrig mot några killar från 8:an/9:an idag igen. De kastar stenhårt. :/ Sen kmr jag och Elan, två hjälplösa tjejer från sjuan, som har fem nior/åttor mot oss, plus Mihir, Ramsen, Oscar, Kalle, Rasmus och alla de nördarna. :/:/:/ Fast det var lite roligt också. xD Sen, i slutet, så var de skitsura på oss. Dom ba "Vi tar den i grön mössa." (Elan) Och så en annan. "Okej, då tar vi den andra kaxiga som träffade dej i pannan." (Jag) Och jag hade inte ens märkt att jag hade träffat en i pannan. *.* Sen kom den lilla fula saken Ramsen och slog mej i ansiktet med en stor snö/isboll med massa grus i. Han är bara så död nu.


Idag är finalen...

...som jag inte tänker missa. Alice möter Kevin i finalen som jag hoppades från typ början. ^^, Roliga låtar verkar det vara också?? Vad tycker ni?

Fixat. :)

Så, nu e det fixat med lånekortet. Det var bara för gammalt elr nåt. Men däremot har jag troligtvis slarvat bort en bok. :S Inte bra...

Fixat. :)

Så, nu e det fixat med lånekortet. Det var bara för gammalt elr nåt. Men däremot har jag troligtvis slarvat bort en bok. :S Inte bra...

lånekortsproblem

Hehe, vi ska ju till stan idag, så jag tänkte passa på att lämna tillbaka några böcker på bibloteket som jag har samlat på mej. Men när jag skulle gå in på hemsidan så kunde jag inte logga in och se vilka böcker jag har, för det stod att lånekortet har gått ut. O_o' Vad har jag gjort nu??

Ni får vänta...

...med bilderna tills imorgon. Har gjort färdigt godiset och strutarna, men bara börjat på första julkortet. -.-' Kmr jag nånsin att bli klar?? Imorgon så följer jag med mamma och Jeppe till stan, för jag MÅSTE KÖPA mina JULKLAPPAR. Börjar få lite panik. Har inte köpt en enda julklapp. :S Skulle ju till stan med några kompisar i helgen, men ingen av dem kunde, så jag får åka med mamma och Jeppe istället. Och Nova. -.-' Men Jullan, ring om du kan iaf.

Min egna lilla väckarklocka

Just nu är jag sur. Och väldigt trött. Jeppe kom in i mitt rum när jag fortfarande sov, och sa att den var typ kvart över sju. Så jag, som skulle gå upp kvart i sju, rusar ner och börjar slänga i mig en tallrik med youghurt. När man har ätit färdigt märker man att  är klockan 7. -.-' Så Jeppe är ganska död. Fast han säger att han sa tio i sju. Aja, skit i det. Nu har jag ju inte så bråttom.

invaderad av läxor

Jag kom på idag att vi har matteläxa, svenskaläxa och NOprov imorgon. Och att jag inte hade gjort något av dem. *__* Icke bra. Så jag har suttit med läxor upp till axlarna nu ett tag. Men nu kan jag äntligen slappna av. Passade på att göra SOläxan också när jag ändå höll på, så nu e den klar.

Imorgon tänker jag ha "pysseldag". Jag ska göra julgodis, tillverka strutar att lägga det i så att jag kan ge bort en del, göra egna julkort, och lite sånt. ^^, Kan lägga upp bilder imorgon om kameran fungerar.

Måste! Se! Twilight!!!

Jag, Alien, Jullan och Elan har bestämt oss nu för att vi ska försöka komma in på Twilight ändå. Bea hade typ kommit in på den, så det borde funka för oss också. Och när man frågar de som har sett den så är den inte så läskig. Det finns mkt läskigare filmer med lägre åldersgräns. Vi får se hur det går. Det gäller ju att hitta en tud när alla kan med. Blir troligtvis på lördag.

Sen ska vi ut till stan i helgen med. Har inte köpt en enda julklapp. O_o' 


iHola amigos!

Ganska sent igårkväll så kom jag tillbaka till mamma igen, så jag hann inte blogga något. Vi gjorde typ julgodis med cellgruppen, och det blev typ lite senare än vi trodde. Brorsan och de andra killarna hade tyo bollkrig i bollhavet på fritidsgården/kyrkan där vi var, och jag skulle gå in och hämta dem för att vi skulle fika. Och gissa vad jag fick då, om inte 5 miljoner bollar i huvudet! *_* Blev gott i alla fall.

Har lite ont om pengar just nu, känns som om jag kommer att bli helt pank efter julen, så jag tänkte att jag skulle ta och baka lite julgodis och ge bort i fina egengjorda strutar. Lite chokladpraliner och sånt. Tror att en del skulle bli rätt glada för det. xD Mormor t.ex vill ju mycket hellre att vi lägger ner vår tid än våra pengar. ^x^


Hejdå igen *~*

Snart sticker jag till Jullan för att hämta Ludde och så, och sen åker jag vidare till pappa igen, och då blir det ingen mer blogg på ett tag. Vet inte om jag kommer tillbaka på måndag eller tisdag, vi får se. Nu måste jag passa Nova, hon håller på att busa här nu. -.-' Cs

Kevin och Alice i finalen

Det blev ungefär som jag ville då. ^,^ Alice och Kevin gick vidare till Idolfinalen i Globen. Och Alice sjöng <3Avril Lavigne<3 vilket förgyllde min dag. xD Nu va jag flumm. xD

Här fanns jag xD

Haha, kom att tänka på det här nu. ^^, Min blogg står längst upp bland länkarna. xD

 


Pustar ut

Phu, nu e man hos mamma i en natt då. För att sedan åka till pappa imorgon, och då ha med mig en liten hund. ^^, Farmor har kommit på besök också, plus att vi har en massa andra saker att göra (bl.a att gå på julfest), så det blir fullt upp i helgen. På måndag har vi kemiprov. Det känns lite jobbigt, med tanke på att just kemi är något som jag har väldigt svårt att förstå mig på. ,_, Elan har haft något emot mig idag. Och typ alla andra också, i för sig. Ta inte illa upp Elan, men du hade vaknat på fel sida, och det var faktiskt lite jobbigt. *.* Men du e förlåten. xD Snöbollskrig typ hela dan, vi hämnades på Mihir och Oscar (de blev så knäckta, tror väl inte att tjejer kan kasta snöbollar), kastade på varandra, och på vägen hem började Lisa och jag bomba varandra. ^^, Har börjat vänja mig vid snön nu. Men idag när vi åkte buss, så höll jag på att glömma att hoppa av, men jag tryckte faktiskt. Men busschauffören stannade inte! Så jag fick hoppa av vid nästa hållplats och ta sällskap en bit med Lisa, Sara och Lina. Och gå resten själv, helt blöt av snön. *~*

Och apropå snöbollskrig, igår kom några småbarn, kanske 10 år, och omringade oss och började bomba oss med snöbollar. oo' Det var läskigt. xD Vi typ sprang iväg. -^w^-

Imorgon ^o^

Imorgon kan jag gå till skolan. :) Och i helgen ska jag passa Ludde. <3 Var en liten stund hos Julia idag (Hon är också sjuk, samma som jag, så vi kan inte smitta varandra) för att Ludde ska lära känna mej lite. Och så spelade vi lite Wii Fit. xD Kunde inte låta bli. ^^, Det va kul. Och de andra stackarna var i skolan. :( Men imorgon Elan, då kommer jag. <3

Men nu ska jag till pappa... *o* Så jag kan inte blogga på ett tag nu. :( Cs

Snö igen

Usch, det har snöat nu igen. Kan det inte vänta tills nån vecka före julafton?? På julafton vill man ha snö, men inte nu! >_< Inte jag i alla fall. Egentligen borde jag väl lägga mej och sova nu. Annars blir jag ju aldrig frisk. Men jag vill inte, allt äckligt slem åker ju upp i halsen och näsan då, och jag blir hur täppt som helst. Dessutom börjar jag hosta okontrollerat typ varannan sekund. ,__,


Bläää

Ingenting att skriva om. Vet inte vad jag ska göra. Går och ser om det är nåt bra på tv istället. :/

Arrrgghh, vill bli frisk!!

Usch, jag kan inte gå till skolan imorgon heller. och vi skulle gå igenom det sista inför provet imorgon, och sen är provet på torsdag, så jag kommer inte kunna nånting. >_< Och dessutom känns det lite taskigt att lämna Elan igen. :P

Men mommo erbjöd sig att komma förbi med wookmat från min favvorestaurang, så jag slipper laga mat. ^^, Men jag hatar min hals. :/

Musikälskare

Blev medlem på en ny sida igår, eller när det var. Den heter Music Manager. Man får starta ett eget band och ta jobbet som deras manager. Man kan skriva egna låtar, spela in dem, hålla konserter, och lite annat grejs. ^^, Det kan vara lite segt i början, men jag tror det löser sig framöver. :P Här har ni en länk: http://www.musicmanager.se/?r=87704

5 saker att göra när man hemma och sjuk

 Tänkte lista mina tips på vad man kan göra när man har så där tråkigt som jag alltid har när jag är hemma och sjuk.


  1. Läs. Sätt på den mysigaste skivan du hittar, kryp upp i soffan med massa filtar och kuddar, och läs den där boken du älskar. ^^,
  2. Nätshoppa. Passa på att surfa runt och hitta nya hemsidor med roliga och fina saker att klicka hem. Köp inte för mycket bara, man måste ju ha råd med medicinerna xD
  3. Titta på film. Har du popcorn hemma så är det bara att ta fram dem, sätt sedan på en bra film, så har du något att göra i ett par timmar.
  4. Spela onlinespel. En bra sida man kan gå in på är king.com. Att försöka slå nya rekord i onlinespelen kan hålla en upptagen i alla fall en liten stund.
  5. Blogga. Nu kanske man inte har de fantastiskt spännande upplevelserna att skriva om, men i brist på idéer kan man ju passa på att klaga lite och samla lite medlidande. ;P

Näsdukarna

Här kommer bilderna på näsdukarna som jag lovade. ^^, Visst e de söta?? De ligger i små förpackningar som ser ut som fickorna på jeans. Jag tycker de är urgulliga.





Tänkte att jag har deppat klart nu, måste få upp humöret. Jag menar, mamma kommer ju inte direkt dö för att hon kommer till sjukhuset. Tvärtom så får hon ju hjälp där. Någon som har ett förslag för att muntra upp mig?

*Gråter*

De var nyss här och hämtade mamma till sjukhuset. :( Doktorn var inte riktigt säker på hur länge hon skulle stanna där... Hoppas hon kommer hem snart. Nova är hos mormor och morfar, så jag är själv hemma. Med min äckliga hals. Har precis varit nere i köket och snott godis. Typiskt mej att börja stoppa i mej godsaker när det har hänt något jobbigt. :/ Fast det är väl ganska bra att mamma får åka till sjukhuset nu... Hon har ju gått med feber i två månader nu, och det måste ju vara ganska jobbigt. Nu kan de kanske ta reda på vad det är...


Ajjjj >.<

Ush, var ju hemma idag från skolan. Jag är sjukt förkyld och har feber. :/ Och inte kan jag gå imorgon heller. :( Förlåt mej, Elan. Du får bli själv på tekniken imorrn. *~* Min hals är helt sönderbränd alltså. Och vi har ingen honung. :( Det är förresten mitt bästa tips mot halsont. En kopp hett vatten blandat med en stor sked honung. Men nu har vi ju ingen. (v_v,) Näsdukar har jag iaf. :) Söta e de också. Laddar upp en bild på dem imorgon. ^o^ Världens gulligaste förpackningar. :) Men sov gott nu ungar. :P Jag ska iaf gå och lägga mej nu, så som sjuklingar gör.

På min önskelista...



Annat som står högt upp på min önskelista är så klart en systemkamera, en laptop :P, färgglada tights, Smileylinnet från BikBok, stämpöar till scrapbookingen, pengar, orange ögonskugga, något mörkt nagellack, och presentkort. ^^,

Ny månad

Jaha, idag var det 1 december då... Tiden går fort nu för tiden. xD Nu är det alltså 24 dagar kvar till julafton, 24 dagar på mig att köpa julklappar. :S Hur ska jag hinna med det?? (*~*)

Är det förresten någon som har något tips på en bra och billig nätshoppingsida där man kan köpa lite kul grejer? Helst ganska låg frakt med då.


haha

Gjorde just en liten ändring i bloggen. ^^, Jag ändrade texten på kommentarknappen. :P Väldigt enkelt, faktiskt. ^o^ Så här blev det:


Om ni vill göra samma sak, så gå in på http://hannasodergren.blogg.se/category/blogghjalp.html


RSS 2.0