Sjuk -__-

Jag har gått och blivit sjuk och varit hemma hela dagen idag. -.-' Har fått någon jätteförkylning, det är säkert pappa som smittade mej. -_< Näsan har runnit största delen av dagen, (har förmodligen gjort av med ton av papper och näsdukar idag) men nu är jag täppt i näsan som lite omväxling. Jag har haft skitont i halsen, det har verkligen gjort ont, jag stod knappt ut, fick panikanfall och hällde i mig vatten, te, och när det inte funkade så fick det bli glass. Det funkade iaf, för en stund. Jag får alltid ont i huvudet när jag är förkyld, och även denna gång. Slem i halsen blev det också, och det gör ju så ont att hosta upp det, så jag försökte med att dricka igen. Gick inte jättebra direkt. -.-' Pga av allt äckligt slem och annat så mår jag alltid illa med. Och med alvedon i kroppen så hade jag 38.2. Jag levde seriöst på glass och te idag (5 koppar te och 3 glassar), tills mamma räddade min dag med halstabletter. <3 De lindrade inte smärtan så mkt, men de löste upp slemmet. <3 Jag har ju också haft allt annat som hör till när jag har feber, som att darra, frysa, svettas, varit yr, öm i kroppen osv. Inte en chans att jag skulle kunna skriva det där dumma manuset! Själv, dessutom! -_< Måste stanna hemma imorgon också, kmr sakna min gurkisar! <3 Skulle gärna bytt med någon, även om jag hade varit tvungen att åka till Hornborgasjön, särskilt som dom faktiskt verkade ha haft det rätt kul, med fint väder och allt! <3

Så nu när jag har äcklat er med lite sjukdomssnack så tänker jag försöka sova. Natti. -.-Zz

Kommentarer
Postat av: Robert Pattinson Crew

jaa, twilight är bäst :D

2009-04-01 @ 22:53:04
URL: http://robertpattinson.blogg.se/
Postat av: Kan Dee Drawings

nemen det var ju lite boring att du gjorde det

2009-04-01 @ 23:35:06
URL: http://kandeedrawings.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej hopp!!



allt bra idag? :)

2009-04-02 @ 18:50:36
URL: http://ndail.blogg.se/
Postat av: Emma

sv: haha, böckerna är suuuperbra. har oxå svårt att lägga ifrån mig böckerna men måste nästan tvinga mig. vill inte att det ska ta slut så snabbt ;)



haha, edward verkar vara en riktigt drömprins. haha, jaså, jag gillar jacob (taylor). han är snygg. ;) haha, även om han är lite småtaskig i boken ibland ;)

2009-04-02 @ 19:30:11
URL: http://emmaa95.blogg.se/
Postat av: Kan Dee Drawings

Jag har aldrig haft fler läsare på förra bloggen.Nu har jag fler läsare än jag nånsin har haft. Men det var tack vare att jag kom med på blogg.se's startsida, och fick över 2000 kommentarer :)

2009-04-02 @ 19:33:01
URL: http://kandeedrawings.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

men usch då gumman! hoppas du kryar på dig bums!

2009-04-02 @ 19:42:00
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

men usch då gumman! hoppas du kryar på dig bums!

2009-04-02 @ 19:42:31
URL: http://pyttis.blogg.se/
Postat av: Kan Dee Drawings

Nemen jag får ju sjukt mycket mer kommentarer nu, men det beror nog på att jag svarar hela tiden, det var jag dålig på i förra bloggen.



Åh tusen tack för berömmelsen! Det värmer så otroligt mycket! Hoppas du blir frisk nu, vem vill vara sjuk i detta underbara vårväder? :)



Kramis

2009-04-02 @ 23:05:36
URL: http://kandeedrawings.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0